linkedin

Thomas Samsø Bloch (L)

​Bosiddende i Humlebæk. Cand. jur. i 1999. Advokat i 2004. Møderet for landsret 2007. Mediator og forhandlingsrådgiver siden 2008. Konfliktkonsulent siden 2015. 

Thomas har stor erfaring i konstruktiv konfliktløsning og interessebaserede forhandlinger og har praktiseret som forhandlingsrådgiver og mediator siden 2008. Han har medieret civile- og kommercielle sager, byggesager, familie- og ansættelsessager og fungerer tillige som retsmægler ved Østre Landsretskreds og Helsingør ret.

Derudover er Thomas medlem af the Global Mediator Panel og mediator ved FN’s ombudsmandskontor for UN funds and programs (UNDP, UNFPA, UNICEF, UNOPS and UN-Women.)

Thomas er desuden tilknyttet som mediator ved Voldgiftsnævnet for Byggeri og Anlæg, Disputs (online mediation) samt Mediationsinstituttet, hvor han tillige har været ansat som direktør med henblik på at fremme- og øge kendskabet til mediation i Danmark. (Se Thomas' Mediator-CV).

Thomas er endvidere stifter og partner i det skandinaviske samarbejde CPH Mediation & Negotiation som hjælper skandinaviske virksomheder med at håndtere tvister og konflikter gennem forhandling og mediation, og rådgiver virksomheder, myndigheder og organisationer om strategisk konflikthåndtering og -forebyggelse. Ligeledes er Thomas initiativtager og projektpartner i Samarbejdsløftet. Projektet har til formål at fremme samarbejdet i bygge- og anlægsbranchen og gennemføres i samarbejde med Byggeriets Samfundsansvar og Bygherreforeningen.

Derudover underviser han i forhandling og mediation og er medforfatter til bogen og podcastserienLøsningens labyrint – advokaters oplevelser med mediation”, som giver et indblik i brugen af ​​kommerciel mediation i juridiske tvister i Danmark. Thomas desuden medlem af Danske Advokaters repræsentantskab og har tidligere været formand for Danske Mediatoradvokater.

Udover juridisk rådgivning og konfliktløsning har Thomas været beskæftiget med kommunikationsrådgivning og undervist i ophavsret på Københavns Universitet. Han har endvidere været formand for advokatforeningen i Helsingør retskreds.

Kontakt

Telefon: 26 81 95 70

E-mail: tsb@lokaladvokaterne.dk

Læs mere om Thomas’ kernearbejdsområder

Thomas’ arbejdsområder

  • Retsmægling, mediation og konfliktmægling​
  • Rådgivning om forhandling (privat og erhverv)
  • Repræsentation i forhandling (privat og erhverv)
  • Rådgivning om proaktiv konfliktforebyggelse (erhverv)

Kontakt LokalAdvokaterne

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Telefon:

49 13 10 00

E-mail:

advokat@lokaladvokaterne.dk

Thomas Samsø Bloch

tsb@lokaladvokaterne.dk

Marianne Homann

mh@lokaladvokaterne.dk

Trygve S. Nielsen

tsn@lokaladvokaterne.dk

Carsten Juul

cj@lokaladvokaterne.dk

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

​​CVR: 25645529

Se profil her

Marianne Homann

​CVR: 34980691

Se profil her

​Trygve S. Nielsen (H)

​​​CVR: 73812615

Se profil her

Carsten Juul

​CVR: 32041272

Se profil her

Læs Persondatapolitik her​

Læs Privatlivspolitik her

Læs Hvidvaskregler her​

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

​CVR: 34940274

Telefon: 49 13 10 00

E-mail: advokat@lokaladvokaterne.dk

Telefontider:

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00