Thomas Samsø Bloch (L)

​Bosiddende i Humlebæk. Cand. jur. i 1999. Advokat i 2004. Møderet for landsret 2007.

Thomas har stor erfaring i konstruktiv konfliktløsning og interessebaserede forhandlinger og har praktiseret som mediator siden 2008. Han har medieret civile- og kommercielle sager, byggesager, familie- og ansættelsessager og fungerer tillige som retsmægler ved Østre Landsretskreds og Helsingør ret.

Derudover er Thomas medlem af the Global Mediator Panel og mediator ved FN’s ombudsmandskontor for UN funds and programs (UNDP, UNFPA, UNICEF, UNOPS and UN-Women.)

Thomas er desuden tilknyttet som mediator ved Voldgiftsnævnet for Byggeri og Anlæg samt Mediationsinstituttet, hvor han tillige har været ansat som direktør med henblik på at fremme- og øge kendskabet til mediation i Danmark. (Se Thomas' Mediator-CV).

Thomas er endvidere stifter og partner i det skandinaviske samarbejde CPH Mediation & Negotiation som hjælper skandinaviske virksomheder med at håndtere tvister og konflikter gennem forhandling og mediation.

Derudover underviser han i mediation og er medforfatter til bogen og podcastserien “Løsningens labyrint – advokaters oplevelser med mediation”, som giver et indblik i brugen af ​​kommerciel mediation i juridiske tvister i Danmark. Thomas desuden medlem af Danske Advokaters repræsentantskab og har tidligere været formand for Danske Mediatoradvokater.

Udover juridisk rådgivning og konfliktløsning har Thomas været beskæftiget med kommunikationsrådgivning og undervist i ophavsret på Københavns Universitet. Han har endvidere været formand for advokatforeningen i Helsingør retskreds.

Kontakt:

Mail: tsb@lokaladvokaterne.dk

Telefon: 26 81 95 70

Læs mere om Thomas’ kernearbejdsområder

- Mediation og konfliktmægling

- Erhvervsrådgivning

Thomas’ arbejdsområder:

- Retsmægling, mediation og konfliktmægling​

- Rådgivning om forhandling (privat og erhverv) 

- Repræsentation i forhandling (privat og erhverv)

Kontaktoplysninger

​Adresse

LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Kontakt os

Telefon: 49 13 10 00

advokat@lokaladvokaterne.dk 

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

Cvr.: 25 64 55 29

Marianne Homann

Cvr.: 34 98 06 91

Klientkonto: Danske Bank,

reg. 3002 konto 017199

Trygve S. Nielsen (H)

​Cvr.: 73 81 26 15

Klientkonto: Nordea

Carsten Juul

Cvr. 32 04 12 72

Læs Persondatapolitik her​

Info

Vi arbejder med mennesker.

- Ikke med sager.​

Kontakt LokalAdvokaterne​

Du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt