​Din boligadvokat igennem hele processen

​Carsten Juul

Kontakt mig

​At købe fast ejendom er en af livets store investeringer. Derfor er det særligt vigtigt, at man som køber får den rette juridiske vejledning igennem hele processen, så man i sidste ende er klar over alle de aspekter, som handlen indebærer.

​​

LokalAdvokaterne har mange års erfaring og indgående ekspertise i at hjælpe mennesker med at købe fast ejendom. Vi er et advokatfirma der arbejder med mennesker, ikke med sager.

​Husk et advokatforbehold i købsaftalen

Man skal altid sikre sig et advokatforbehold i købsaftalen, inden man skriver under. Med advokatforbeholdet kan advokaten nemlig ændre på de dele af købsaftalen, som er mindre hensigtsmæssige for dig som køber. Det er også muligt at genforhandle pris, overtagelsestidspunkt osv.

​​

Husk derfor altid at tjekke, at der i købsaftalen er indføjet et advokatforbehold. Det kan fx lyde: "Købsaftalen skal i sin helhed godkendes af købers advokat, hvis indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde senest....."

​​

Der er mange faldgruber og teknikaliteter, som man skal være opmærksom på, når man skal investere i fast ejendom. Ejendomsmægleren varetager udelukkende sælgers interesser, hvorfor det er vigtigt at have en advokat, som også varetager ens egne interesser. Vi er din repræsentant igennem hele processen og sørger for, at du kommer sikkert i hus.

​​

Hvad laver advokaten?

En bolighandel består som udgangspunkt af to dele: Advokatrådgivning og berigtigelse.

​​

Advokatrådgivningen omfatter gennemgang af købsaftale og handlens øvrige dokumenter samt et eller flere rådgivningsmøder. Derudover står vi for korrespondancen med ejendomsmægleren og ikke mindst godkendelsen af handlen med de evt. forbehold, som skal afklares inden handlen kan godkendes endeligt. Typisk foregår rådgivningen telefonisk eller via Skype, men du er også meget velkommen til et møde på kontoret.

​​

Berigtigelsen omfatter udarbejdelse af skøde og tinglysning og koordinering med din bank og sælgers bank, så din lånesag gennemføres hurtigst muligt og mest hensigtsmæssigt for dig. Derudover sørger vi for refusionsopgørelsen efter du har overtaget ejendommen.

​​

Vi er en boligadvokat med ekspertise og erfaring

Vi tilbyder vores hjælp til alle mennesker, som skal til at investere i fast ejendom såsom hus, lejlighed eller lignende. Ud fra vores faglige specialer og juridiske områder, rådgiver vi vores kunder igennem hele processen. Vi står for alt det nødvendige papirarbejde som i sidste ende garanterer, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser med i handlen.

​​

Vi tilbyder naturligvis også vores hjælp til kunder der selv har fundet en køber til deres ejendom eller til dig, som gerne vil bo til leje eller lignende.

​​

Vores kontor er beliggende i Humlebæk og vi har stor erfaring med boligmarkedet i byer nord for København, eksempelvis Helsingør. Men vi har samtidig kendskab til landet og vi tilbyder gerne vores hjælp til kunder i hele Danmark.

​​

Du skal altid være velkommen til at kontakte os med enhver type forespørgsel på

Telefon 49 13 10 00. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt LokalAdvokaterne

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Telefon:

49 13 10 00

E-mail:

advokat@lokaladvokaterne.dk

Thomas Samsø Bloch

tsb@lokaladvokaterne.dk

Marianne Homann

mh@lokaladvokaterne.dk

Trygve S. Nielsen

tsn@lokaladvokaterne.dk

Carsten Juul

cj@lokaladvokaterne.dk

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

​​CVR: 25645529

Se profil her

Marianne Homann

​CVR: 34980691

Se profil her

​Trygve S. Nielsen (H)

​​​CVR: 73812615

Se profil her

Carsten Juul

​CVR: 32041272

Se profil her

Læs Persondatapolitik her​

Læs Privatlivspolitik her

Læs Hvidvaskregler her​

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

​CVR: 34940274

Telefon: 49 13 10 00

E-mail: advokat@lokaladvokaterne.dk

Telefontider:

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00