Testamenter udarbejdes med ekspertise og erfaring

Marianne Homann

Kontakt mig

Hos LokalAdvokaterne har vi en af Nordsjællands førende advokater hvad angår familie- og arveret, Marianne Homann. Marianne har mange års erfaring med sager vedrørende testamenter og underviser derfor blandt andet i samme emne ved Københavns Universitet.

​​

Vores advokatfirma er beliggende i Humlebæk, men vi tilbyder også udarbejdelse af testamenter til mennesker i Helsingør og alle byer nord for København.

​I forbindelse med udarbejdelse af testamenter tilbydes der personlig og tæt rådgivning igennem hele processen. Under et personligt møde gennemgås alle familiemæssige forhold og relevante relationer under fortrolighed. Vi sørger for at nå hele vejen rundt om emnet og i sidste ende sikre, at resultatet bliver præcist som I ønsker det.

​​

Vigtigheden af advokatudarbejdede testamenter

Der er mange forhold at være opmærksomme på i henhold til testamenter og lovgivningen på området kan være kompleks. Derfor er det vigtigt at udarbejde et testamente, så ens arv bliver fordelt i overensstemmelse med ens egne ønsker. Der er mange situationer, hvor det at oprette et testamente er den sikreste vej til at opnå dette.

​Hvis man som gift par ønsker at sikre fremtiden for den længstlevende, bør I oprette et testamente. Dette er særligt vigtigt, hvis I har særbørn. Med hensyn til ugifte samlevende, som ønsker at sikre længstlevende bedst muligt, er det vigtigt at oprette et såkaldt samlevertestamente.

​​

Hvis man som par eller alene ønsker at ens arv skal tilfalde sine arvinger som særeje – så arven ikke deles med arvingens ægtefælle ved skilsmisse – er det vigtigt at oprette et testamente.

​​

I alle tilfælde er det vigtigt at have en erfaren og loyal advokat inde over hele processen. Kontakt Marianne direkte med enhver type forespørgsel på telefon 49 13 10 00

Kontakt LokalAdvokaterne

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Telefon:

49 13 10 00

E-mail:

advokat@lokaladvokaterne.dk

Thomas Samsø Bloch

tsb@lokaladvokaterne.dk

Marianne Homann

mh@lokaladvokaterne.dk

Trygve S. Nielsen

tsn@lokaladvokaterne.dk

Carsten Juul

cj@lokaladvokaterne.dk

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

​​CVR: 25645529

Se profil her

Marianne Homann

​CVR: 34980691

Se profil her

​Trygve S. Nielsen (H)

​​​CVR: 73812615

Se profil her

Carsten Juul

​CVR: 32041272

Se profil her

Læs Persondatapolitik her​

Læs Privatlivspolitik her

Læs Hvidvaskregler her​

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

​CVR: 34940274

Telefon: 49 13 10 00

E-mail: advokat@lokaladvokaterne.dk

Telefontider:

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00