Testamenter udarbejdes med ekspertise og erfaring

​Hos LokalAdvokaterne har vi en af Nordsjællands førende advokater hvad angår familie- og arveret, Marianne Homann. Marianne har mange års erfaring med sager vedrørende testamenter og underviser derfor blandt andet i samme emne ved Københavns Universitet. 

Vores advokatfirma er beliggende i Humlebæk, men vi tilbyder også udarbejdelse af testamenter til mennesker i Helsingør og alle byer nord for København.

Marianne Homann

​I forbindelse med udarbejdelse af testamenter tilbydes der personlig og tæt rådgivning igennem hele processen. Under et personligt møde gennemgås alle familiemæssige forhold og relevante relationer under fortrolighed. Vi sørger for at nå hele vejen rundt om emnet og i sidste ende sikre, at resultatet bliver præcist som I ønsker det.

Vigtigheden af advokatudarbejdede testamenter

Der er mange forhold at være opmærksomme på i henhold til testamenter og lovgivningen på området kan være kompleks. Derfor er det vigtigt at udarbejde et testamente, så ens arv bliver fordelt i overensstemmelse med ens egne ønsker. Der er mange situationer, hvor det at oprette et testamente er den sikreste vej til at opnå dette.

Hvis man som gift par ønsker at sikre fremtiden for den længstlevende, bør I oprette et testamente. Dette er særligt vigtigt, hvis I har særbørn. Med hensyn til ugifte samlevende, som ønsker at sikre længstlevende bedst muligt, er det vigtigt at oprette et såkaldt samlevertestamente.

Hvis man som par eller alene ønsker at ens arv skal tilfalde sine arvinger som særeje – så arven ikke deles med arvingens ægtefælle ved skilsmisse – er det vigtigt at oprette et testamente.

I alle tilfælde er det vigtigt at have en erfaren og loyal advokat inde over hele processen. Kontakt Marianne direkte med enhver type forespørgsel på telefon 49 13 10 00

Kontaktoplysninger

​Adresse

LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Kontakt os

Telefon: 49 13 10 00

advokat@lokaladvokaterne.dk 

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

Cvr.: 25 64 55 29

Marianne Homann

Cvr.: 34 98 06 91

Klientkonto: Danske Bank,

reg. 3002 konto 017199

Trygve S. Nielsen (H)

​Cvr.: 73 81 26 15

Klientkonto: Nordea

Carsten Juul

Cvr. 32 04 12 72

Læs Persondatapolitik her​

Info

Vi arbejder med mennesker.

- Ikke med sager.​

Kontakt LokalAdvokaterne​

Du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt