Ægtepagter sikrer fordeling efter jeres ønsker

​Marianne Homann er en af Nordsjællands førende advokater hvad angår familie- og arveret og har mange års erfaring med at udarbejde ægtepagter for vores klienter i omegnen af Humlebæk, Helsingør og byer nord for København. Vi hjælper dog gerne ægtepar i hele landet, hvis der er mulighed for det.

Med advokatudarbejdede ægtepagter af Marianne er I som ægtepar sikret, at jeres nuværende eller kommende aktiver vil blive fordelt efter jeres ønsker i tilfælde af separation eller skilsmisse. Hvis ikke I har udarbejdet en ægtepagt, kan lovgivningen diktere en fordeling som kan være imod jeres ønsker. 

Marianne Homann

​Vi udarbejder ægtepagten efter et personligt møde

Marianne indleder ethvert forløb med et personligt møde og en gensidig dialog. Her gennemgås, i fortrolighed, jeres familiemæssige og økonomiske forhold samt jeres ønsker til ægtepagtens udformning. Vi tager altid den fornødne tid, så vi i sidste ende sikrer, at resultatet bliver præcist, som I ønsker det.

Ægtepagter er meget vigtige i henhold til særeje af aktiver og kan oprettes både før eller under ægteskabet. Ægtepagten skal underskrives af begge parter. Med en ægtepagt er det mulig at gøre jeres nuværende eller kommende aktiver til særeje, så det ikke skal deles i tilfælde af skilsmisse. Det samme gør sig gældende i henhold til sommerhuse, firmaer og modtaget arv, som også kræver en ægtepagt for at blive særeje.

Ønsker I som ægtepar at dele jeres pensioner i tilfælde af separation eller skilsmisse, skal man også oprette en ægtepagt. Uafhængigt af formålet er en ægtepagt den sikreste måde at fordele aktiver imellem jer.

Kontakt gerne Marianne med forespørgsler og henvendelser på telefon 49 13 10 00

Kontaktoplysninger

​Adresse

LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Kontakt os

Telefon: 49 13 10 00

advokat@lokaladvokaterne.dk 

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

Cvr.: 25 64 55 29

Marianne Homann

Cvr.: 34 98 06 91

Klientkonto: Danske Bank,

reg. 3002 konto 017199

Trygve S. Nielsen (H)

​Cvr.: 73 81 26 15

Klientkonto: Nordea

Carsten Juul

Cvr. 32 04 12 72

Læs Persondatapolitik her​

Info

Vi arbejder med mennesker.

- Ikke med sager.​

Kontakt LokalAdvokaterne​

Du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt