​Forsvarsadvokat med stærkt, personligt engagement

Trygve S. Nielsen

Kontakt mig

Hos LokalAdvokaterne tilbyder vi professionel, loyal og erfaren advokatbistand i forsvarssager. I vores advokatfirma findes en af Danmarks mest erfarne forsvarsadvokater, Trygve S. Nielsen.

​​

Trygve har været forsvarsadvokat i mere end 1500 straffesager og er kendt for sit stærke, personlige engagement. For alle vores ansatte gælder det nemlig, at vi arbejder mennesker, ikke med sager.

​I mange år har vi hjulpet mennesker igennem deres retssager i blandt andet Humlebæk, Helsingør og mange andre byer nord for København. Som forsvarsadvokat har Trygve møderet i alle landets retter, men udøver mest sit arbejde på Sjælland.

​​

Din forsvarsadvokat fra start til slut

I henhold til straffeloven har alle, der bliver sigtet, krav på en forsvarer. Trygve er benificeret forsvarer, hvilket betyder, at han både er forsvarsadvokat i offentlige og private sager. Dermed har han erfaring i en bred række af sager og en indgående ekspertise på mange områder.

​​

Det vigtigste som forsvarsadvokat er at stå ved sin klients side fra start til slut. Som forsvarsadvokat repræsenterer vi dine – og kun dine – interesser uansat sagens indhold. Hvis du er fængslet under sigtelsen, kommer vi og besøger dig når du har behov for det. Vi taler løbende om sagens mulige udfald og de muligheder og udfordringer, som du står over for.

​​

Ligegyldigt om du tilstår, bliver frifundet eller dømt, er vi der stadig når sagen har nået sin afslutning. Her undersøger vi igen alle dine muligheder, eksempelvis om der skal søges erstatning ved eventuel frifindelse.

​​

Som din forsvarsadvokat støtter vi dig fra start til slut og med alle midler tilgængelige. Kontakt Trygve direkte for at komme i gang med din sag eller med enhver type forespørgsel på telefon 49 13 10 00.

Kontakt LokalAdvokaterne

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Telefon:

49 13 10 00

E-mail:

advokat@lokaladvokaterne.dk

Thomas Samsø Bloch

tsb@lokaladvokaterne.dk

Marianne Homann

mh@lokaladvokaterne.dk

Trygve S. Nielsen

tsn@lokaladvokaterne.dk

Carsten Juul

cj@lokaladvokaterne.dk

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

​​CVR: 25645529

Se profil her

Marianne Homann

​CVR: 34980691

Se profil her

​Trygve S. Nielsen (H)

​​​CVR: 73812615

Se profil her

Carsten Juul

​CVR: 32041272

Se profil her

Læs Persondatapolitik her​

Læs Privatlivspolitik her

Læs Hvidvaskregler her​

Læs cookiedeklaration her

Kontaktinformation

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

​CVR: 34940274

Telefon: 49 13 10 00

E-mail: advokat@lokaladvokaterne.dk

Telefontider:

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00