Forsvarsadvokat med stærkt, personligt engagement

Hos LokalAdvokaterne tilbyder vi professionel, loyal og erfaren advokatbistand i forsvarssager. I vores advokatfirma findes en af Danmarks mest erfarne forsvarsadvokater, Trygve S. Nielsen.

Trygve har været forsvarsadvokat i mere end 1500 straffesager og er kendt for sit stærke, personlige engagement. For alle vores ansatte gælder det nemlig, at vi arbejder mennesker, ikke med sager.

Trygve S. Nielsen

​I mange år har vi hjulpet mennesker igennem deres retssager i blandt andet Humlebæk, Helsingør og mange andre byer nord for København. Som forsvarsadvokat har Trygve møderet i alle landets retter, men udøver mest sit arbejde på Sjælland.

Din forsvarsadvokat fra start til slut

I henhold til straffeloven har alle, der bliver sigtet, krav på en forsvarer. Trygve er benificeret forsvarer, hvilket betyder, at han både er forsvarsadvokat i offentlige og private sager. Dermed har han erfaring i en bred række af sager og en indgående ekspertise på mange områder.

Det vigtigste som forsvarsadvokat er at stå ved sin klients side fra start til slut. Som forsvarsadvokat repræsenterer vi dine – og kun dine – interesser uansat sagens indhold. Hvis du er fængslet under sigtelsen, kommer vi og besøger dig når du har behov for det. Vi taler løbende om sagens mulige udfald og de muligheder og udfordringer, som du står over for.

Ligegyldigt om du tilstår, bliver frifundet eller dømt, er vi der stadig når sagen har nået sin afslutning. Her undersøger vi igen alle dine muligheder, eksempelvis om der skal søges erstatning ved eventuel frifindelse.

Som din forsvarsadvokat støtter vi dig fra start til slut og med alle midler tilgængelige. Kontakt Trygve direkte for at komme i gang med din sag eller med enhver type forespørgsel på 

telefon 49 13 10 00.

Kontaktoplysninger

​Adresse

LokalAdvokaterne

Humlebæk Strandvej 77

3050 Humlebæk

Kontakt os

Telefon: 49 13 10 00

advokat@lokaladvokaterne.dk 

Personerne bag

Thomas Samsø Bloch (L)

Cvr.: 25 64 55 29

Marianne Homann

Cvr.: 34 98 06 91

Klientkonto: Danske Bank,

reg. 3002 konto 017199

Trygve S. Nielsen (H)

​Cvr.: 73 81 26 15

Klientkonto: Nordea

Carsten Juul

Cvr. 32 04 12 72

Læs Persondatapolitik her​

Info

Vi arbejder med mennesker.

- Ikke med sager.​

Kontakt LokalAdvokaterne​

Du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske ved telefonisk henvendelse eller via denne kontaktformular, som blot skal udfyldes og sendes afsted.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt